Incepem ziua de marti cu o veste care ne intristeaza foarte tare. Celebrul designer american Oscar de la Renta, faimos pentru sutele de rochii create pentru vedetele covorului rosu a murit in seara zilei de luni, 20 octombrie 2014, anunta Wall Street Journal.

Oscar de la Renta avea 82 de ani si tocmai se retrasese din business si numise in septembrie un nou designer in locul lui pentru a duce brandul mai departe. Acesta va fi designerul Nina Ricci, Peret Copping. Poate cel mai cunoscut designer al Statelor Unite, de la Renta a reusit sa ramana un nume relevant pentru mai bine de sase decenii in lumea Hollywoodului si a modei. Chiar si spre finalul vietii acesta a continuat sa lucreze cu aceeasi pasiune creand rochii de mireasa pentru personalitati in voga indragostite de designurile sale feminine, opulente si stralucitoare. In septembrie, una dintre ultimele sale creatii a fost rochia de mireasa purtata de Amal Alamuddin la casatoria cu George Clooney. 

A fost, de asemenea, unul dintre designerii preferati ai primelor doamne ale Statelor Unite ale Americii. Singura care parea sa ii reziste sarmantului de la Renta a fost Michelle Obama, insa si aceasta a cedat recent si a fost vazuta purtand o creatie semnata de el.

Oscar de la Renta. Sursa: www.broadwayworld.com
Oscar de la Renta.
Sursa: www.broadwayworld.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata