Actrita Olivia Wilde este cel mai nou ambasador al retailerului H&M. Ea apare in campania colectiei Conscious Exclusive, o colectie formata din materiale sustenabile. Hainele noii linii vor fi disponibile in magazine incepand cu 16 aprilie, la timp pentru sezonul estival.

“Sustenabilitatea are o reputatie proasta, mai ales in moda. Cred ca oamenii au o perceptie gresita asupra hainelor sustenabile – se asteapta sa fie terne, lipsite de confort si cu un design neinspirat. Colectia H&M Conscious Exclusive demonstreza contrariul. Sustenabilitatea nu presupune un compromis de la stil ” a spus Olivia Wilde, citata de Daily Mail.

Sursa: H&M.com
Sursa: H&M.com

Articolele vestimentare sunt facute din tesaturi organice precum lana reciclata, pielea ecologica, matase sau canepa si sunt decorate cu paiete si margele reciclate. Designul hainelor urmeaza tendintele sezonului – obi-uri in loc de curele in talie, linii fluide, rochii maxi sau influentele anilor ’20.

Stylingul campaniei ii apartine lui Ludivine Poiblanc, cel care a conceput si tinutele actritei din spotul de promovare.

Cunoscuta publicului din serialul “House M.D” si din filme precum “Tron Legacy” sau “The Incredible Burt Wonderstone”, Olivia Wilde este co-fondatorul Conscious Commerce, un site care se asigura ca in momentul in care cumperi ceva in scop caritabil, banii ajung cu adevarat la cei care au nevoie.

Sursa: H&M.com
Sursa: H&M.com

Olivia Wilde este logodnica actrorului de comedie Jason Sudekis din ianuarie 2013 si impreuna au un fiu, Otis, in varsta de un an.

Iata si filmul campaniei de promovare Conscious Exclusive:

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata