Denumita Calorific, noua aplicatie pentru smartphone-uri le arata utilizatorilor ce presupune, din punct de vedere al unui meniu, un anumit numar de calorii. Astfel, daca urmezi o dieta in care este important sa tii cont de fiecare calorie ingerata, Calorific iti arata ce trebuie sa mananci ca sa te incadrezi in limitele regimului, scrie Mashable.

4
Sursa: Calorific

Dezvoltatorul aplicatiei, Nic Mulvaney, spune ca punctul de plecare il reprezinta faptul ca pentru multi oameni care vor sa piarda in greutate, “caloria” este un termen abstract si de aceea multe diete esueaza. Cu ajutorul acestei noi aplicatii, oamenii pot tine evidenta alimentelor pe care le pot consuma fara remuscari.

5
Sursa: Calorific

Astfel, se poate observa ca pentru 200 de calorii poti alege sa mananci aproape un kilogram de ciuperci sau 37 de grame de bacon. In cazul bauturilor, 400 de ml de lapte sau 80 de ml de gin cumuleaza aceleasi 200 de calorii. Depinde de fiecare utilizator in parte cum decide sa isi varieze meniul si cat de sanatos realizeaza alegerile culinare.

1
Sursa: Calorific

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata