Nu toata lumea iubeste fastul si privirile nesatioase ale necunoscutilor cand vine vorba de un eveniment ca nunta proprie. Avem in continuare exemplul a 3 persoane publice autohtone care au preferat intimitatea si s-au ferit de supraexpunere.

Ioana Basescu si Radu Pricop – Aflata la cel de-al doilea mariaj, dupa cel esuat cu Bodo, solistul trupei Proconsul, fata cea mare a presedintelui Traian Basescu s-a maritat la inceputul lunii iunie cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul discret si s-a desfasurat la Azuga,  doar in prezenta familiilor celor doi si a nasilor.

Sursa: libertatea.ro
Sursa: libertatea.ro

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu – El are 42 de ani, iar ea 46, sunt de mult timp impreuna, insa s-au hotarat sa se casatoreasca abia acum. Artistul si femeia care l-a facut prima data tata si-au dorit o nunta intima, departe de ochii presei. Pentru a iesi si mai mult din tipare, mireasa a purtat o rochie neconventionala, de culoare roz.

Sursa: google.com
Sursa: google.com

Robert Turcescu si Oana Nutu – Dupa ce a pus capat unei relatii de aproape 10 ani cu Oana Sarbu, Robert Turcescu (39) s-a casatorit pe 4 octombrie cu Oana Nutu, o tanara de 25 de ani, absolventa a Facultatii de Sociologie Bucuresti, in prezent proprietara unui magazin de haine. Chiar si pentru petrecerea de nunta jurnalistul a preferat varianta modesta in care si-a tratat invitatii la o trattoria, cu paste si pizza.

Sursa: yahoo.com
Sursa: yahoo.ro

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata