Miercuri, 26 noiembrie, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului care aplauda barbatii cu barba – “Novembeard II”. “Novembeard” se sarbatoreste in fiecare an in luna noiembrie la nivel mondial de catre barbatii barbosi si barbatii care decid timp de o luna sa isi lase barba in scop caritabil. La editia de anul trecut s-au strans peste 10.000 de lei care au plecat catre copiii care sufera de autism.

b2

Pentru a intra in concursul organizat cu aceasta ocazie, toti barbatii cu barba trebuie sa posteze o fotografie pe pagina de Facebook a evenimentului  : https://www.facebook.com/events/744678982273540/. Categoriile premiate sunt:  Barba Cea Mai Frumoasa, Barbosul De Succes si Barba anului 2014. Premiile puse in joc sunt oferite de Jagermeister, Ben Sherman, Wood Be Nice, M.brace, The Urban Ties, Barbossa, No EyePatch, Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România si WalletHouse.

b6

Nu in ultimul rand, 5 barbati de renume cu barba vor scoate la licitatie un obiect personal si valoros pentru ei, pe care publicul il va putea  achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati, suma rezultata urmand a se indrepta catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care are in desfasurare un proiect de asistenta sociala pentru comunitatea locala.

b7

Evenimentul care va reuni barbati cu barba din diverse domenii (fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica) dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii va fi prezentat de Irina Mohora.

 

 

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata