Concept store-ul Pull & Bear din Paris a folosit pentru redeschiderea sa, talentul si creativitatea a 4 artisti internationali, semnaleaza designfather.com. Challenge-ul a fost acela de a decora fiecare cu ideea proprie cate o dubita Volkswagen T1. O panza neconventionala, care sa redea spiritul modern al brandului si totodata sa mijloceasca mesajul artei moderne catre publicul avizat.

Artistii invitati au fost Martina Paukova, Kyle Platts, Shoboshobo si Michela Picchi.

Martina Paukova este o ilustatoare de origine slovaca, stabilita la Londra. Are colaborari cu mai multe reviste, agentii, muzee si universitati. Creatiile sale se disting prin cromatica si prin stilizarea grafica cu tenta vintage.

cover_3_martinapaukova martinapaukoa_1

Shoboshobo este un artist parizian, specializat in design grafic. Lucrarile sale au fost expuse in mai multe tari, printre care si Japonia, unde are un succes enorm. Marcile sale sunt absenta culorii si un univers figurativ extrem de personal.

cover_4_kuleplatts

Michela Picchi vine din Berlin si a lucrat pentru branduri din cultura pop, reviste si diverse evenimente de arta. Ea abordeaza totul intr-o cheie personala, marcata de tehnica colajului si inspiratia psihedelica.

cover_1_michelapicchi michelapicchi_2

Kyle Platts este un artist englez cu o cariera complexa, care include caricatura, colaborari in show-bizz si proiecte ample de ilustratie. Lucrarile sale au fost preluate de publicatii precum Vice sau The New York Times.

cover_2_shoboshobo-1050x594

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata