Noul card STAR Forte de la Banca Transilvania te provoaca la cumparaturi...

Noul card STAR Forte de la Banca Transilvania te provoaca la cumparaturi si te rasplateste cu noi cumparaturi

Banca Transilvania a lansat un nou produs dedicat cumparaturilor, numai bun de folosit atat online, cat si in oras. In plus, cardul poate fi folosit cu usurinta pentru tranzactii la comercianti si bancomatele din tara si din strainatate sau atunci cand esti in concediu sau iti vizitezi prietenii.

Prin cardul STAR Forte emis sub sigla MasterCard, poti dispune de o linie de creditare de pana la 5.000 de euro (echivalent in LEI, limita maxima de credit, acordata in functie de bonitatea solicitantului).

Avantajele noului card STAR Forte constau in emiterea gratuita a cardului, faptul ca aduni bani in puncte STAR sau cumperi in RATE fara dobanda in mai mult de 8.000 de magazine partenere, primesti extrasul de cont gratuit, ai costuri zero la utilizarea cardului la comercianti, in tara si in strainatate si poti efectua plati sigure pe Internet.

Ca sa beneficiezi din plin de toate avantajele cardului STAR Forte si sa te bucuri de o administrare eficienta a cheltuielilor tale lunare, iti venim in ajutor cu o serie de informatii utile: poti imprumuta de cel mult 5 ori venitul tau lunar, nu ai nevoie de documente de venit pentru veniturile obtinute din salarii sau pensii, rambursezi intre zilele de 1 si 25 ale lunii cel putin 10% din valoarea imprumutului, perioada pe care iti acordam creditul este de 5 ani si poate fi prelungita automat, dobanda este de 24%/ an si este necesar sa ai vechimea de cel putin un an ca angajat.

De ce este STAR Forte mai mult decat un simplu card de credit? De fiecare data cand mergi la shopping in tara sau in strainatate, plata cu cardul STAR Forte iti aduce puncte Star in functie de valoarea cumparaturilor tale, puncte care se transforma in bani pe care ii poti folosi ulterior exact cum iti doresti. Mai multe cumparaturi inseamna mai multe puncte Star si, din nou, mai multe cumparaturi!

13089994_10207710691278366_1673057919_n

Cum se transforma valoarea cumparaturilor tale in puncte STAR?

Pana la 15% din valoarea cumparaturilor va fi transformata in puncte, in cazul tranzactiilor cu comerciantii parteneri ai programului STAR (www.starbt.ro), 0,3% din valoarea cumparaturilor efectuate in tara, atat la comerciantii inscrisi in STAR, cat si la comerciantii care nu fac parte din acest program si 0,1% din valoarea cumparaturilor tale efectuate in strainatate.

Avem vesti bune! Fiecare punct STAR valoareaza 1 leu, iar suma pe care o strangi in acest fel o poti cheltui pe ce vrei tu in magazinele partenere participante in acest program.

Daca iti doresti cumparaturi in rate, poti obtine pana la 12 RATE fara dobanda si fara comisioane la comerciantii parteneri prin programul STAR.

Afla totul despre noul produs special dedicat cumparaturilor, care te rasplateste prin noi cumparaturi, aici.

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu