Calendarul Pirelli pentru 2016 a surprins in unanimitate – spre deosebire de editiile precedente unde fiecare luna a anului celebra frumusetea si voluptatea formelor feminine, noua versiune este dedicata femeilor puternice, care se bucura de succese in diverse domenii. Fotografiile au fost realizate de binecunoscuta Annie Leibovitz.

Figurile feminine care apar in acest calendar sunt:  Yoko Ono, Patti Smith, Serena Williams, Fran Lebowitz, Amy Schumer, Tavi Gevinson, Ava DuVernay, Natalia Vodianova, Agnes Gund, Kathleen Kennedy, Mellody Hobson, Shirin Neshat si Yao Chen.

pirelli-calendar-2016-02-1350x900

pirelli-calendar-2016-03-1350x900

Despre experienta acestui calendar, Lebovitz a declarat: “Am inceput sa ma gandesc la rolul pe care il joaca femeile cu rezultate deosebite. Mi-am dorit atunci o serie de portrete clasice, in ideea ca femeile trebuie sa arate natural, dar sa emane putere. Este un calendar total diferit, este un punct de plecare. Principala idee a fost sa nu existe nimic subliminal in aceste cadre”.

pirelli-calendar-2016-01-1350x900

Mai mult, noul calendar Pirelli 2016 nu este destinat vanzarii ci va fi distribuit unui cerc extrem de exclusivist de doar 20.000 de personalitati: muzicieni, actori, politicieni, persoane VIP si membri ai caselor regale.

Sursa: highsnobiety.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata