Picasso si pictura. Shakespeare si literatura. Diesel si denimul. Observi asemanarea? Acestia sunt maestri in domeniile lor. Asemenea celor mai mari pictori si celor mai prolifici scriitori, Diesel s-a dedicat depasirii frontierelor productiei traditionale pentru a stabili noi frontiere in fashion. Combinarea designului modern cu tehnicile artizanale si adaugarea detaliilor personalizate, pentru un look exclusiv – acesta este procesul prin care denimul se transforma in arta.

BLUE EYECONS - FRANKCY 0840B + THAVAR 0840S

Asemenea unei opere de arta, pentru realizarea acestor jeans este nevoie de un proces de cateva zile. Degradeuri, tratamente vintage, procesari realizate manual, over-dyed and bleached, aceste tehnici sunt neegalate in lumea denimului. Colecţia ADN vine cu noi procesari in fiecare sezon, pentru cele mai curajoase inventii pe care Diesel le poate crea. Colectiile Blue Eyecons si Essentials sunt create din convingerea ca o pereche extraordinara de jeans reprezinta o constanta, prin urmare trebuie sa fie mereu disponibila.

Din colecţia ADN, Skinzee, modelul de jeans pentru dame, este skinny si decolorat, cu betelie ce contrasteaza prin culoarea albastru. Partea superioara si cea de jos sunt realizate separat, dar tratate impreuna cu pietre ponce inmuiate intr-un produs special de albire, pentru a crea albul perfect pentru lungime si o betelie decolorata in contrast, ce are ca rezultat potrivirea ideala. Blue Eyecons prezinta modelul barbatesc Krayver, o pereche de jeans care are nevoie de mai mult de patru zile pentru a fi creata si perfectionata. Materialul dublu procesat creeaza un efect albastru unic de sifonare, in timp ce tratamentul spray cu rasină ofera un aspect 3D vintage. Modelul este rupt si reparat manual, pentru un aspect “purtat” perfect.

COVER

In acest sezon, Essentials ne face cunostinta cu Sandy, modelul ce va deveni favoritul tuturor doamnelor. O pereche de jeans cu croi minimal, curat si versatil, Sandy este disponibil in variantele skinny si straight-leg cuts si ofera o senzate de confort suprema, datorita materialelor fine, precum si spatelui cu proportii echilibrate ideal pentru a flata formele.

Denim Atelier, denimul Diesel ultra personalizat, isi gaseste inspiratie, in acest sezon, in tehnicile de pictura. Efectele de stropire si de “purtat” si dungile inspirate din uniformele de munca sunt stilizate cu efort si maiestrie. Denimul este rupt, procesat manual si stropit cu  tonuri variate de culoare, tratamentele aplicate atenuandu-se in timp pentru a scoate in evidenta esenta denimului. Cele doua tipuri de material sunt tratate si cusute impreuna, pentru un efect couture patchwork.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata