Am descoperit un nou snack de facut in casa si nu mai am rabdare sa va povestesc. Este una dintre cele mai rapide si mai versatile chestii de facut cand ai chef de ceva bun si nu implica decat niste banane si niste maruntisuri.

SAMSUNG CSC

 

Eu le-am dat numele de banana sushi, caci tare imi seamana a rulouri sushi, insa sub forma de desert.

Am sa va spun cu ce le-am potrivit eu, insa ele se pot face cu orice ai prin casă, fie ca e dulceata sau miere, Nutella sau nu-Nutella, alune, fistic, cocos sau alte maruntisuri. Sa nu va sperie de combinatiile mele, caci eu sunt regina maruntisurilor si de-aia s-au adunat atatea.

SAMSUNG CSC

Eu mi-am decojit doua banane si am uns-o pe una cu Nutella și pe cealaltă cu unt de arahide, cât să am o bază de care să mi se lipească topping-urile. Apoi, peste prima din ele am presarat cocos, iar peste cealalta – migdale pisate. Si-n cele din urma le-am decorat si cu susan negru, respectiv fistic.

SAMSUNG CSC

 

Au iesit niste imbucaturi grozave si imi imaginez ca-s bune de servit si cand esti singur si pofticios, dar si cand ai prieteni in vizita, cat sa-i pacalesti acolo cu ceva ce n-arata chiar rau.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata