Teatrul de pe Lipscani realizează, cu ocazia sfintei sărbători a Sfantului Nicolae, spectacolul “Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani”, un spectacol ghiduş pentru copiii cuminţi. Astfel, in datele de 6 şi 7 decembrie, 2014, incepand cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani sunteţi invitaţi să păşiţi impreună cu Moş Nicolae in magica lume a poveştilor.

Proiectul se deschide cu basmul “Crăiasa Zăpezii”, de Hans Christian Andersen. Acest spectacol de teatru interactiv il va avea ca personaj principal chiar pe Moş Nicolae. Cu bastonul său magic şi cu vocea sa caldă, el va descătuşa o lume intreagă de basm. Personajele lui Andersen vor invada scena şi vor invălui intreaga sală. Sunteţi aşteptaţi la un spectacol in care copiii-spectatori se vor afla in mijlocul acţiunii.

Regia spectacolului este semnată de Gabriela Dumitru, iar din distribuţie fac parte: Niculae Urs (Moş Nicolae), Meda Victor (Crăiasa Zăpezii), Dan Rădulescu (Kai) şi Diana Sărăcuţu (Gerda).

Intrarea la spectacol este liberă, in limita locurilor disponibile. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să sune la numerele de telefon 0734.000.236 şi 0735.146.903, pentru a-şi rezerva locurile.

Vă aşteptăm, cu mic, cu mare la spectacolul “Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani” sambătă, 6 decembrie şi duminică, 7 decembrie 2014, incepand cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

Un eveniment susţinut de ArCuB şi Primăria Sectorului 5.

Mos Nicolae La Teatrul De Pe Lipscani
Mos Nicolae La Teatrul De Pe Lipscani

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata