Incepând cu luna decembrie, pasionatii de motociclism sunt asteptati la Mobra Shop, un magazin dezvoltat de trei tineri antreprenori cu scopul de a reinvia un brand emblematic in randul entuziastilor de motoare si de a schimba perceptia asupra echipamentului specific, transformandu-l intr-o sursa de inspiratie pentru tinute casual, potrivite atat la locul de munca, precum si in timpul liber.

Astfel, Dragos Paise, Andrei Postelnicu si Radu Gherasim au inaugurat vineri, 4 decembrie, Mobra Shop, un magazin care isi propune sa devina principala sursa de imbracaminte si accesorii atat pentru motociclisti, cat si pentru pasionatii de moda care se regasesc in stilul vestimentar promovat de cluburile de bikeri.

Mobra Shop

Magazinul din Bucuresti va avea o suprafata de peste 100 mp si va pune la dispozitia clientilor peste 1.000 de articole provenite de la branduri renumite, precum John Doe, Roland Sands, The Rokker Company, Gas Monkey Garage si Warm&Safe, articolele fiind adresate, in mod special, celor care doresc sa imbine cu succes confortul, siguranta si tendintele in materie de design vestimentar.

„Ne-am propus ca, prin gama larga de articole comercializate, sa transformam aceasta pasiune intr-un stil de viata modern, in care costumul de motociclist nu este un simplu „echipament”, ci o demonstratie de stil a celui care il adopta”, a declarat Dragos Paise, unul dintre fondatorii Mobra Shop.

Tinuta de biker incepe cu atitudinea

Adoptate de marile case de moda din intreaga lume, tinutele inspirate din vestimentatia motociclistilor reprezinta una dintre cele mai longevive tendinte din aceasta industrie, castigandu-si usor reputatia datorita elementelor specifice.

Mobra Shop_2

Printre cele mai reprezentative articole de imbracaminte se numara pantalonii, vestele si gecile de piele, dar si accesorii precum ochelarii de soare sau curelele cu tinte. Nuanta predominanta este negrul, insa, pe alocuri, noile colectii specializate au inserat si articole confectionate din denim albastru.

„Din punctul nostru de vedere, outfit-urile motoclistilor au influentat puternic tendintele in design vestimentar, iar gecile de piele, de exemplu, definitorii pentru aceasta comunitate, au devenit astazi un must-have atat in garderoba barbatilor, cat si in cea a femeilor, indiferent daca acestia detin, sau nu, un motor”, a completat Dragos Paise.

Despre Mobra

Unul dintre cele mai populare branduri nascute in perioada comunismului, Mobra este recunoscut printre pasionatii de motociclism pentru modelele 50, 50 Super, Hoinar, Mini, precum și pentru emblematica „Mobra”. Cunoscuta in instorie drept prima motocicleta romaneasca, timp de 23 ani, Mobra a fost produsa la intreprinderea Metrom din Brasov, in timp ce asamblarea era realizata la Uzina Mecanica Tohan.

20 de ani mai tarziu, trei tineri isi propun sa relanseze acest brand, cu scopul de a oferi tuturor celor pasionati de motociclete din Romania o alternativa 100% romaneasca, care sa imbine traditia cu trendurile actuale.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata