Dragele mele,

cu durere in suflet si adanca mahnire observ ceva la generatia mai tanara decat mine: lipsa ridicolului. Acest post este un hate post. Mai hate decat restul in simtire nu in fapta. Si este plin de rautati la adresa celor care “pentru sub 1k nici nu ma trezesc din pat pentru ca am terminat facultatea.”
.
Un bun prieten de-al meu imi tot spune “B, trebuie sa dormi linistit, astia din spatele nostru sunt prafulete. Mai grav o sa fie la pensie!”. Nu. Mai grav este ca nu am nici 40 de ani si am deja emise astfel de pareri fundamentate toate pana la cel mai mic detaliu.
 .
Draga mea, caci despre tine este vorba. Degeaba stii cum se scrie Chaboo sau Gaia. Degeaba stii diferenta dintre crema L’Oreal si Vichy. Degeaba poti retine pinul unui card fara eforturi. Degeaba cunosti dotarile standard pentru toate masinile de peste 25.000 euro. Degeaba.
.
Nu e suficient sa fi terminat o scoala, fie ea si ASE sau SNSPA. Nu e suficient sa te trezesti diminieata si sa te duci la munca. Nu e suficient sa iti dai unghiile cu oja.
.
Trebuie sa si muncesti. Cu capul. Al tau de preferat. Trebuie sa ai umilinta, ca nu le stii pe toate. Trebuie sa ai rabdarea de a invata si de a intelege cum se invarte lumea, chiar daca dupa ce se stinge lumina dai senzatia ca tu o invarti pe dansa.
.
Dragele mele. Nici nu stiu cum sa va spun ca rujul ala de pe buze nu e ok in sedinte de buget. Fusta aia scurta, chiar daca sta ca o umbreluta peste niste super picioare, nu e ok cand te duci sa te intalnesti cu un client. Parul ala desfacut si in toate culorile nenaturale ale steagului LGBT nu e ok. Nu atunci cand stai la birou si ai de munca. Nu atunci cand cea mai mare provocare a ta este sa deschizi un excel.
.
Am trecut si eu prin teribilismul varstei – eram la costum dar aveam tepi in cap. Si undeva prin anii 2000 asta era o super dovada de anarhie. In apararea mea eram bun la ceea ce faceam. Ceea ce nu pot spune si despre tine.
.
O sa ma ocarasti. O sa spui ca ce stiu eu. Ca de aia suntem unde suntem. Poate ca ai dreptate. Insa stiu cu siguranta ca pauzele de tigara adunate de peste zi nu trebuie sa depaseasca 90min. Si mai stiu ca nu trebuie sa te doara pe tine de realizarile altora. Nu cu pizma cel putin. Cu mandrie si admiratie da, ai tot dreptul. Altfel e ca si cum ai fi mahnita pe propria mama ca nu a avut relatii sexuale cu regele Angliei si, din vina ei, astfel, te-ai nascut in Titan.
.
Concluzie? Munceste mai mult cu propriul cap, cu propriile manute si vezi tu apoi ce se mai intampla bun in viata ta. Pizma este buna doar la Bershka.
.
B(l)ond
Girls

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata