Alegerile marilor branduri pentru campaniile de promovare sunt dintre cele mai diverse. Astfel, cunoscutul provider de articole de beauty si make-up Max Factor a anuntat-o pe Marylin Monroe ca viitor ambasador al imaginii sale, asta in ciuda faptului ca iconul anilor ’40 a trecut in nefiinta de mai bine de o jumatate de secol.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Campania de promovare Max Factor va pune accent pe rolul machiajului in definirea imaginii perfecte pe care a promovat-o Marylin Monroe de-a lungul carierei sale.

Marylin Monroe, pe numele sau adevarat Norma Jeane Mortensen, a facut parte la vremea sa din clientela selecta a brandului Max Factor de la Hollywood. Alegerea sa a fost motivata de oficialii companiei prin faptul ca “Marylin a facut din rujul rosu, pielea perfecta si ochii dati cu tus un look emblematic al anilor ’40, un look care continua sa domine industria de beauty si in zilele noastre”, citeaza The Daily Telegraph.

In 2014, brandul Marylin Monroe a fost clasat pe locul 11 in topul Forbes al celor mai bine vandute vedete si dupa deces, cu 11 milioane de lire sterline.

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata