Dupa succesul serialelor online “Transparent” (difuzat pe Amazon), care urmareste problemele unui transexual, si “High Maintenance” (difuzat de Vimeo), despre viata unui dealer de marijuana, este randul intalnirilor ciudate de pe Tinder sa aiba propria serie.

Sursa: Vogue.com
Sursa: Vogue.com

Creat de Connor Hines, care scrie si scenariul si joaca in fiecare episod, “Local Attraction” a fost lansat anul acesta ca un experiment pe YouTube, consemneaza Vogue.com. Nebunia iscata de primul episod l-a ajutat pe Connor sa lanseze o campanie de strangere de fonduri pe platforma Kickstarter si sa ajunga la peste 15.000 de dolari. Asa au luat nastere noi 5 episoade in care este parodiata lumea bizara a intalnirilor amoroase via Tinder, iar pe viitor se pare ca Hines va ajunge cu serialul sau si pe micile ecrane, reteaua ABC fiind cea care a cumparat drepturile de difuzare.

Feedback-ul spectatorilor, multi dintre ei useri de Tinder, variaza de la amuzament copios la recunosterea unor momente pe care le-au trait ei insisi. Serialul abunda in stereotipuri specifice generatiei millennials – precum situatia bancherului de pe Wall Street care nu stie de unde se ia metroul ori cea a actorului care poarta caciula de hipster si cand doarme si este devotat ghildei Method din World of Warcraft.

Daca mai adaugam ca in ultimul episod joaca Glenn Close, care interpreteaza o femeie care agata baieti pe Tinder folosindu-se de poze din tinerete, credem ca e suficient sa aruncati o privire asupra seriei “Local Attraction.”

http://youtu.be/MSSQJ3dPPCQ

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata