Lumea modei este una extrem de dinamica, iar cu numarul tot mai mare de creatori de moda care apar in intreaga lume, este tot mai greu sa tinem pasul cu ultimele tendinte in domeniu. A fi mereu la moda a devenit o misiune destul de grea, dar principiul de baza de la care nu se abate niciodata aceasta industrie, este acela ca “moda revine!”.

Acesta este si cazul creatorilor de moda din spatele brandului Leutton Postle, care au reusit sa imbine elemente din deceniile trecute, prezentandu-le intr-un mod complet inedit, menit sa socheze, dar si sa ofere o reala alternativa pentru tinutele ce pot fi purtate la ocazii mai speciale.

In cadrul rubricii “United Nations of Style”, de la Paper Mag, Maggie Dolan a reusit sa le puna cateva intrebari designerilor Sam Leutton si Jenny Postle, in ceea ce priveste ultima lor colectie, care face inconjurul lumii, fiind apreciata de greii din industria modei.

Acest duo de creatori de moda, care locuiesc in Londra, au declarat ca nu se asteptau ca hainele si tinutele complete realizate de ei sa aiba atat de multa priza la publicul american, iar succesul de care se bucura colectia realizata de Leutton Postle este mult peste asteptarile designerilor.

Jenny a afirmat in cadrul interviului ca brandul se bazeaza pe “Culoare, model si indemanare”, iar Sam a adaugat ca intregul concept Leutton Postle este unul “feminin si usor strigator”, care reuseste sa intoarca capete pe strada si sa stranga sute de aprecieri la prezentarile de moda.

Poza 1

Colectia Leutton Postle A/W 2014
Colectia Leutton Postle A/W 2014
Colectia Leutton Postle A/W 2014 Sursa Foto: Paper Mag
Colectia Leutton Postle A/W 2014
Sursa Foto: Paper Mag
Colectia Leutton Postle S/S 2013 Sursa Foto: Paper Mag
Colectia Leutton Postle S/S 2013
Sursa Foto: Paper Mag

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata