Spectacolul “Leul Desertului” se va juca la Teatrul Tineretului pe 18 si 24 noiembrie. Piesa aduce in fata publicului o intalnire de exceptie pe scena dramaturgiei romanesti, si anume aceea dintre maestrul Radu Beligan si Maia Morgenstern. Din distributie mai fac parte Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes si Tania Popa. Piesa, o comedie a carei actiune alerta este pozitionata in lumea plina de intrigi a unui cartel mafiot international, a fost scrisa de Mona Radu special pentru cele doua legende ale scenei, care se intalnesc pentru prima oara in acelasi spectacol.

IMG_4482

Biletele pentru piesa “Leul Desertului” din 18 si 24 noiembrie si pentru celelalte spectacole gazduite de Teatrul Tineretului se gasesc la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro.

IMG_4665

In decursul lunii noiembrie la Palatul National al Copiilor sunt programate piesele „Fa-mi loc” (Medeea Marinescu, Marius Manole) pe 10 noiembrie, „Take, Ianke si Cadir” (Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs, Doru Ana) pe17 noiembrie si ”Niste fete” (Vlad Zamfirescu, Catrinel Dumitrescu, Irina Velcescu, Cristina Florea, Andreea Vasile, Diana Cavallioti) pe 26 noiembrie.
Piesa “Leul Desertului” va ajunge si pe scena altor teatre din tara, astfel – Pitesti (10 noiembrie), Brasov (11 noiembrie), Focsani (12 noiembrie), Craiova (17 noiembrie), Galati (19 noiembrie), Braila (25 noiembrie) si Tulcea (26 noiembrie).

Credit foto – Oana Monica Nae

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata