Leonard Wong este un designer de origine chineza care traieste la Tokyo. Are 30 de ani si colectiile sale sunt produse integral in Japonia. A colaborat cu Lady Gaga pentru single-ul “Get Away”, lansat in 2014, iar creatiile sale au servit ca sursa de inspiratie pentru urmatorul film din seria-cult ”Ghost in the shell”.

“Comunic cu lumea prin intermediul modei. In incercarea mea de a rupe balanta conformismului, mai intai absorb stilurile traditionale, pe care le modelez apoi dupa tiparele moderne. Indiferent de materialele alese, imi doresc sa pastrez un aer minimalist, dar cu un impact estetic cat mai mare”, isi descrie Wong pasiunea pentru moda.

Ultima sa colectie – Trans Cending Spacetime  are ca punct de plecare  obiectele si structurile care au trecut testul timpului si s-au inradacinat in anturajul omenesc. Unul din video-urile de prezentare are ca tema cuiul, acest obiect care nu a suferit modificari majore de-a lungul secolelor, fiind la fel si pe vremea egiptenilor, in anul 3400 i.Hr.

THE NAIL / LEONARD WONG from Daichi Yasuda on Vimeo.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Prev1 of 10Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata