Lumea modei este departe de a fi una puritana. O demonstreaza cel mai nou trend, imbratisat cu bratele deschise de vedete precum Kim Kardashian, Rihanna sau Kate Moss, care au purtat tinute din latex la ultimele evenimentele la care au participat. Kim si Kate Moss au imbracat tinute semnate Atsuko Kudo, un designer londonez cunoscut pentru colectiile din latex, iar Rihanna a preferat o rochie Tom Ford cu tenta kinky.

Sursa: Scott Barbour/Getty Images
Sursa: Scott Barbour/Getty Images

Atsuko Kudo lucreaza cu latex din 2001 si a colaborat pana acum cu nume celebre precum Hussein Chalayan, Nicola Formichetti si Vivienne Westwood. Mai mult, ea a realizat creatii unicat pentru aproape fiecare numar al revistei Vogue.

Latexul a fost adoptat si in colectiile lui Marc Jacobs, atat cele ale brandului sau, cat si cele concepute pentru Louis Vuitton. Rochiile si corsetele din latex au defilat apoi pe podiumurile de la Giles, Mugler, Miu-Miu sau Alexander McQueen.
Numai daca ne amintim ca Lady Gaga a preferat o rochie din cauciuc pentru momentul solemn in care a intalnit-o pe Regina Angliei, ne putem face o idee despre noile perceptii asupra acestui material, asociat nu demult cu industria erotica.

Sursa: Anwar Hussein/Getty Images
Sursa: Anwar Hussein/Getty Images

De aceea, pentru sezonul petrecerilor care se apropie cu pasi repezi, nu va sfiiti sa deveniti centrul atentiei imbracand o rochie cu insertii din latex sau o fusta cu talie inalta din acelasi material, care va va flata curbele si va va oferi un plus de personalitate.
Sursa: theguardian.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata