Maine, 19 noiembrie, in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus va fi lansat volumului autobiografic “Pas cu pas” semnat de noul presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Cartea va fi lansata de editura Curtea Veche Publishing la ora 17.30, fiind asteptat sa ia parte la eveniment si sa dea autografe chiar Klaus Iohanis.

In cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis vorbeste despre aspecte mai putin cunoscute ale vietii sale, despre copilarie, adolescenta, sora, sotie, studentia petrecuta la Cluj si despre cariera din invatamant.

Sursa: Facebook.com
Sursa: Facebook.com

„Am adunat în această carte momente din viaţa publica,incercand sa refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizica la ipostaza de candidat pentru presedintie. Am inclus in ea si lucruri personale, dar nu am facut o neaparat pentru a raspunde curiozitatii celorlalti. Am recuperat acele intamplari, intalniri sau detalii care au spus ceva despre felul in care m-am format, despre valorile pe care le am pretuit. Identitatea mea personala a umplut, prin intermediul faptelor, dar si prin aceste principii in care am crezut, rolul de persoana publica pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (…) A venit timpul ca valorile performantei sa fie puse in actiune tocmai pentru ca aspiratiile de atata amar de timp sa se transforme, in sfarsit, in realitat palpabile: stabilitate economica, bunastare si certitudinea ca ne-am inscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie” a spus Klaus Iohannis. Fragmente din carte pot fi descarcate aici.

Cartea “Pas cu pas” a presedintelui Klaus Iohannis va putea fi achizitionata de la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Targului International de Carte Gaudeamus la pretul de 15 lei.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata