Dupa succesul inregistrat anul trecut cu albumul “Ultraviolence”, ne-am fi asteptat ca Lana del Rey sa isi ia o vacanta prelungita. Cu toate acestea, artista isi surprinde fanii cu un inceput de 2015 mai mult decat promitator.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Astfel, cantareata a anuntat ca are in lucru un nou album, de pe care are deja pregatite 9 melodii. Albumul se va intitula “Honeymoon” si va include si o versiune a piesei “Don’t Let Me Be Misunderstood”, a Ninei Simone.

In plus, Lana urmeaza sa participe la celebrul festival de muzica din New York, ” Governors Ball”. In 2014 Lana a participat la Coachella, unde a fost aclamata de mii de fani veniti special sa o vada.

Si asta nu este tot – pentru melodia “Big Eyes”, care apare pe coloana sonora a filmului omonim al lui Tim Burton, Lana a primit o nominalizare la Globurile de Aur. Ceremonia de decernare a acestor premii va avea loc duminica, 11 ianuarie.  Anul trecut, piesa Lanei “Young and Beautiful”, din soundtrack-ul productiei “Marele Gatsby”, a fost nominalizata la Oscar.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata