In interviul pe care l-a acordat numarului dublu de decembrie-ianuarie al revistei “Maxim”, Lana del Rey vorbeste despre ultimul sau album, “Ultraviolence”, despre iubirea fata de New York si despre motivele care au determinat-o sa-si schimbe culoarea parului. “Cand m-am vopsit bruneta am observat ca oamenii au luat in serios muzica mea. Ar fi multe de spus despre aparente”, a declarat Lana del Rey. “M-am indragostit imediat de New York, cu toata istoria anilor ’60, cu Bob Dylan si perioada the Beat”.

neil krug
Sursa: Neil Krug/ Maxim

Cei de la “Maxim” o descriu pe Lana ca o femeie seducatoare si plina de sex-appeal, care stie sa raspunda lasand intotdeauna loc de mai mult.
Interviul vine la putin timp dupa controversatul clip, retras momentan din online, in care Lana apare in ipostaze indecente.

Video-ul, produs de casa Sturmgruppe, cu care a lucrat Marilyn Manson, a fost initial considerat o colaborare a celor doi artisti. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al lui Manson a dezmintit orice legatura dintre Lana si acesta. Nici cantareata nu a facut mai multe comentarii despre filmuletul in care simuleaza un viol, declaratii oficiale urmand sa fie facute in cel mai scurt timp, scrie Daily Mail.

Sursa: Maxim.com
Sursa: Maxim.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata