Anuntat inca din luna august a acestui an, iata ca ultima creatie in materie de parfumerie Bottega Veneta ajunge in sfarsit in magazinele de beauty. Filozofia brandului, “Cand initialele tale sunt de ajuns” se reflecta atat in campania de promovare, cat si in alegerea recipientului pentru cea mai noua aroma – Knot. Flaconul parfumului, inspirat din clasicele carafe italienesti, are un design clasic si delicat. Deoarece s-a dorit un compliment adus clutch-ului Knot al casei, dopul sticlutei de parfum evoca inchizatoarea acestui model de geanta.

Sursa:pinterest.com
Sursa:pinterest.com

Pentru campania de promovare Tomas Maier a colaborat cu fotograful american David Armstrong, si au reusit impreuna cu modelul Julia Nobis sa creeze o atmosfera distinsa, care evoca frumusetea fara varsta: intr-o gradina din Riviera Italiana, intr-o casa departe de haosul citadin, o femeie inspira aromele unei gradini mediteraneene, contempland perfectiunea momentului. Aromele de clementina, floare de portocal, neroli si trandafir alb se imbina pentru a crea o amintire care nu se va disipa usor.

Sursa:pinterest.com
Sursa:pinterest.com

Pentru crearea Knot, Bottega Veneta a colaborat cu parfumiera Daniela Andrier. Astfel, parfumul se deschide cu nuantele de citrice, notele de mijloc sunt florale si diafane, totul culminand cu arome stabilizatoare de tonka si mosc.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata