De Martisor, InstaGlam va propune un exercitiu de stil, la care a convocat 9 distinse prezente feminine din blogosfera de fashion autohtona. Si o doamna care nu putea fi trecuta cu vederea pentru ca ea ne prezice saptamana de saptamana viitorul.

Laura AntonovCare a fost cel mai frumos cadou primit de Martisor sau de 8 Martie?

Laura Antonov: Toate cadourile au farmecul lor si mi-ar fi greu sa fac o ierarhie… totusi, un dar inopinat, mi s-a strecurat adanc in suflet, este vorba de catelusul meu, gasit de tatal meu pe strada de 8 martie, in urma cu 2 ani.

Ce ar trebui sa daruiasca un barbat in aceste ocazii ca sa fie memorabil?

Laura Antonov: In primul rand, nu cred ca ar trebui sa fie ceva material. Este vorba de sentimentele sale, de felul sau de a fi… si daca se gandeste si la o mica surpriza (care difera in functie de persoana, eu de exemplu as prefera ceva realizat de el) este minunat.

Care este tinuta ta preferata de primavara?

Laura Antonov: Aceeasi ca in fiecare anotimp, una relaxata, dar chic, cu o camasa simpla alba, o pereche de boyfriend jeans si pereche favorita de stilettos.

Coco Chanel spunea “imbraca-te in fiecare zi ca si cand azi ti-ai intalni marea dragoste” – cum te-ai imbraca la intalnirea cu El? (poti alege orice designer, orice combinatie, anotimp)

Laura Antonov: Eu as merge oricand pe simplitate: o little black dress in stilul lui Audrey Hepburn si evident stilettos.

Cel mai frumos compliment primit de la un barbat?

Laura Antonov: Nu pun atat de mult pret pe vorbe cat pe fapte. Cred ca un compliment frumos de la un barbat este atunci cand te asculta, cand iti pretuieste opiniile…

Citeste aici toate interviurile din campania 10 dintr-un Martisor!

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata