Pe  7 si 8 noiembrie va avea loc la Sala Dalles editia cu numarul 14 a Targului de bijuterie contemporana AUTOR.

Peste 160 de artisti din 25 de tari au trimis propuneri pentru editia de toamna a targului. AUTOR si-a propus inca de la inceput sa-i inspire si sa-i adune pe cei mai talentati artisti si designeri de bijuterie, devenind in sapte ani cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din Sud-Estul Europei.

deschidere2

Pentru prima data, autori din Africa de Sud, Japonia, Olanda, Pakistan si Portugalia vin la AUTOR. Energia lor face ca distantele sa se topeasca si AUTOR devine spatiul in care lumile se interconecteaza.

Premiile vor fi acordate la mai multe categorii: Premiul AAA (Autor Awesome Award) se va acorda designerului cu cele mai apreciate piese,  Premiul Assamblage va consta intr-un curs de bijuterie oferit de singura scoala privata din Bucuresti, Premiul ELLE asigura promovarea in paginile revistei omonime, – Premiul Krama consta intr-un curs de bijuterie la institutul de bijuterie Krama din Atena,  un Premiu AUTOR al carui castigator va participa gratuit la editia viitoare a targului si  Premiul Publicului, care va face ca designerul cu cele mai multe voturi sa participe automat la urmatoarea editie a targului.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata