InstaChef prezinta: popcorn cu unt si parmezan

InstaChef prezinta: popcorn cu unt si parmezan

Ultimele zile ploioase din Bucuresti ne-au tinut in casa. Si dupa ce am terminat toate resursele dulci din camara, ne-a luat o acuta pofta de ceva sarat si o acuta lene de a iesi din casa pentru o punga de chipsuri. Asa ca am recurs la niste popcorn pe care l-am scos din obisnuit cu putin unt si mult parmezan.

Nu vin in sine cu o reteta, ci cu o recomandare de how-to-eat-your-popcorn.

SAMSUNG CSC

Eu am folosit floricele ce se prajesc pe foc, in mod traditional, caci simt c-am mai mult control asupra lor. Si dupa ce s-au facut toate, le-am transferat intr-un castron, varsand deasupra lor unt topit la microunde si-o mana plina de parmezan ras. N-am uitat nici de sare si ma gandesc ca ar fi mers bine si o mana de ceapa verde sau arpagic marunt tocat la combinatie.

Si-am pus-o foarte rapid de-o portie absolut delicioasa de popcorn homemade si ma gandesc ca nu are rost sa o pastrez doar pentru zilele ploioase, ba am s-o refolosesc si in zilele cu soare.

SAMSUNG CSC

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu