Film cult al cinematografiei moderne, The Big Lebowski va avea parte de o continuare. Vestea a luat prin surprindere fanii din intreaga lume, cu atat mai mult cu cat filmarile sunt asteptate sa inceapa in ianuarie 2015.

Celebrii frati Coen, Ethan si Joel, au confirmat stirea pentru platforma E!Online: “De ani de zile asteptam sa apara momentul potrivit pentru a face o continuare la The Big Lebowski. Acesta a sosit in sfarsit – avem un scenariu si o distributie minunate.”

Gage Luce, care a participat la definitivarea scenariului, a vorbit pentru CNN despre plotul filmului: “Maude Lebowski (interpretata de Juliane Moore) il anunta pe The Dude (Jeff Bridges) ca au un fiu impreuna si acesta a fost rapit. The Dude se aliaza cu fratele sau (Bill Murray) si cu partenerul sau de bowling (John Goodman) sa isi gaseasca baiatul. Totul, condimentat cu mult bowling, multa bere si hohote de ras”.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Operatiunii de salvare a fiului lui The Dude i se va alatura si Jesus Quintana (John Turturro) si un nou personaj, Fappy The Anti-Masturbation Dolphin (interpretat de Paul Horner), mascota unui grup crestin.

Exista si voci care nu sunt de acord cu partea a doua a filmului, precum cea a criticului de film Gwen Hawkins, de la The Guardian: “De ce sa strici un film bun cu o continuare al carui succes e indoielnic? Fratii Coen ne-au obisnuit cu productii foarte bune, insa nu cred ca va fi cazul The Big Lebowski 2“.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Premiera filmului The Big Lebowski 2 este asteptata in vara lui 2016.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata