Imprumutul rapid si usor de accesat atunci cand iti doresti mai mult

Imprumutul rapid si usor de accesat atunci cand iti doresti mai mult

Exista momente in viata cand avem nevoie de resurse financiare pe care sa ne putem baza imediat sau pe care sa le putem accesa intr-un timp foarte scurt.
Fie ca iti doresti sa iti renovezi sau sa iti utilezi casa, sa achizitionezi un nou mobilier, sa pleci intr-o vacanta alaturi de familie sau sa iti transformi pasiunea intr-o afacere, un imprumut rapid poate fi solutia salvatoare.

In Romania, Provident este prima institutie financiara nebancara care a lansat in premiera imprumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani. Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai puternice 250 de companii britanice listate la Bursa din Londra.

13348988_10207926670877721_1304615765_n
De la lansarea din 2006 in Romania, compania a devenit cunoscuta in intreaga tara pentru rapiditatea în acordarea creditului, transparenta in prezentarea tuturor costurilor si corectitudinea in respectarea angajamentelor.

Provident se remarca prin valorile puternice care stau la baza viziunii companiei, contribuind la atingerea obiectivelor de afaceri intr-un mod transparent si responsabil.
Modelul de afaceri se bazeaza pe trei elemente cheie: intelegerea si raspunderea la nevoile clientilor, oferirea de imprumuturi intr-un mod responsabil si oferirea serviciilor intr-un mod personalizat, la cele mai inalte standarde de calitate.

Incepand cu anul 2014, Provident Financial Romania a diversificat oferta de credite si ofera reduceri de costuri pentru clientii fideli. In anul 2015, compania a lansat primul credit cu plata lunara cu o valoare maxima de 10.000 de lei. Noile credite au scadente lunare si se acorda pe o perioada de 12, 15 sau 18 luni.
Calculatorul pentru credit disponibil pe site, te ajuta sa-ti personalizezi imprumutul in functie de nevoile tale. Astfel, poti alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor si modalitatea in care doresti sa primesti si sa platesti creditul.

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu