Intre 14 si 16 noiembrie va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti evenimentul “Ice Comic Con”, un eveniment marca East European Comic Con. In prima zi a evenimentului publicul va fi intampinat de expozantii care pun in vanzare obiecte unicat: action figures, board games, piese de colectie etc.

Sursa: Facebook.com
Sursa: Facebook.com

Sambata este ziua dedicata fanilor seriei “Game of Thrones” care vor avea ocazia sa se fotografieze cu James Cosmo (Jeor Mormont, comandantul Rondului de Noapte). Tot din indragita serie TV, la Ice Comic Con vor mai fi prezenti si Miltos Yerolemou (profesorul de spada al Aryei Stark) si Ian McElhinney (protectorul lui Daenarys Targaryen).

Creatori ai universului Marvel si DC Comics vor fi prezenti la standurile de ilustratie si banda desenata. Astfel, vizitatorii ii vor putea cunoaste pe Guillermo Ortego, Alesandro Vitti, Noah Bradley, Jonas de Ro sau Titus Lunter. Artistii romani vor fi reprezentati de Alex Negrea, Pisica Patrata, Puiu Manu, Simona Simpson si Mihai Radu.

Pretul unui bilet la eveniment variaza intre 10 lei, 35 lei si 45 lei. Programul de vizitare este vineri de la 10:00 la 19:00, iar sambata si duminica, de la 10:00 la 20:00.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata