Ce spun astrele despre ziua de 22 ianuarie?

Horoscop zilnic

Berbec
Astazi te va ingrijora starea de sanatate a unui membru al familiei. Nu sta degeaba si pune mana pe telefon, vorbeste cu rudele tale si afla cum se simte, daca el sau ea nu iti spune. Nu sta sa iti faci scenarii fara sa fii informat ca nu te ajuta. Poate e doar o alarma falsa. In orice caz, este bine sa verifici.
Taur
Intuitia ta functioneaza la perfectie astazi pentru nativii din zodia Taur. In mod normal sunteti sensibili, dar astazi veti sta drepti in fata sentimentelor, nevoilor si dorintelor tutror celor cu care veniti in contact toata ziua. Profita de starea ta pentru a-i intelege mai bine pe cei din jurul tau si astfel ti-i vei apropia si mai mult.
Gemeni
Daca ai fi vrut sa alegi o zi buna pentru bricolaj sau reparatii, atunci poate ca aceasta zi friguroasa de joi din ianuarie este cea mai potrivita. Stim, insa, cu totii ca nu esti cel mai indemanatic om din zodiac, asa ca ar fi bine sa ceri ajutorul unor specialisti. In orice caz, este bine sa mai stai si pe acasa, munca fizica iti va face bine.

Prev1 of 4Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata