TaurusCalitati: perseverenti, loiali, generosi, de incredere

Defecte: incapatanati, lenesi, posesivi, materialisti

Independenta taurului:

Le place sa faca lucrurile in felul lor. Se simt perfect atunci cand sunt singuri, in felul acesta pot sa faca ce ii taie capul. Este un om independent si perseverent in ceea ce isi propune.

Taurul si prietenia:

Este un prieten excelent; are cativa prieteni cei mai apropiati pe care ii protejeaza si are grija mereu de ei. Ii trateaza ca pe propria familie si este mereu un stalp si un om de nadejde in fata acestora.

Taurul si afacerile:

Este o persoana foarte puternica atunci cand vine vorba despre afaceri. Are o perseverenta uimitoare in orice activitate sau actiune pe care o intreprinde. Stiu de unde provin banii si cum trebuie avut grija de acestia. De aceea ar putea fi foarte buni investitori.

Nu sunt niste cheltuitori, iar cand vine vorba despre partea financiara, au chibzuinta si control.

Temperamentul taurului:

Sunt foarte sensibili si reactioneaza destul de negativ la critici. Sunt lenesi atunci cand primesc ordine de la altcineva. Deobicei nu vor sa faca decat ceea ce si-au propus ei.

Cum este sa ai o partenera in zodia taur:

Sunt niste adevarate maestre in arta seductiei. Vor obtine mereu ceea ce isi doresc, au o rabdare incredibila si vor astepta pentru ceea ce si-au pus in minte. Au nevoie de stabilitate si siguranta si nu vor tolera un barbat care nu sunt sincere si corecti cu ele.

Este o femeie care se gandeste foarte mult la viitorul relatiei si de aceea lucreaza din timp pentru bazele acesteia.

In ciuda faptului ca are o personalitate foarte puternica, femeia taur este o partenera foarte grijulie, atenta si dispusa sa fie la dispozitia partenerului ei, atata timp cat simte ca este iubita si respectata.

Cum este sa ai partener un barbat in zodia taur:

Barbatul taur este destul de sensibil si cu picioarele pe pamant. Ii plac femeie sofisticate si de calitate, nu doar pentru o seara sau pentru o aventura. Cauta relatie lunga si stabila si are rabdare in a gasi-o.

Este romantic, pune deobicei femeia pe un piedestal si o protejeaza si o respecta pentru tot restul vietii. Este potrivit pentru o femeie care cauta stabilitate si confort intr-o relatie.

Cum atragi taurii:

Nu te grabi sa sari intr-o relatie cu un taur, pentru ca acestia au in general foarte multa rabdare. Acorda timp pentru conversatie si cunoastere. De retinut este faptul ca la tauri “dragostea trece prin stomac”, deci poti castiga puncte bune in fata lor daca le gatesti ceva delicios.

Zone erogene: gatul

 

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata