ScorpioCalitati: loial, pasional, un bun observator, dinamic

Defecte: gelos, obsesiv, suspicios, manipulativ

Independenta scorpionului: Acestia sunt niste firi foarte independente; sunt capabili sa realizeze orice, doar punandu-si propria minte la contributie si nu se lasa invinsi niciodata. Sunt perfect capabili sa se descurce pe cont propriu. Nu sunt atat de sociabili precum alte zodii si prefera sa traiasca intr-un stil mai individualist. De asemenea, le place sa aiba mereu controlul.

Scorpionii si prietenia: Relatiile cu scorpionii sunt destul de complicate si merg pe extreme. Sunt cunoscuti pentru posesivitate si gelozie, dar in acelasi timp, acestia sunt foarte loiali. Scorpionii au o memorie excelenta si nu se lasa batuti niciodata, nu uita si la ei tine supararea foarte mult.  Orice gest de afectiune sau generos fata de un scorpion inseamna un punct in plus de a le castiga aprecierea si increderea. Cel mai bun sfat pentru a fi un prieten bun cu un scorpion, este sa fii onest, corect si sa ii arati si tu apreciere la randul tau. De asemenea, nu suporta sa i se faca promisiuni false. Increderea si simtul umorului sunt niste calitati foarte puternice la prietenul scorpion.

Scorpionii si afacerile Acestia ar putea fi foarte buni doctori, chirurgi, oameni de stiinta si lideri, fiind perfecti pentru orice forma de afacere care poate sa faca o diferenta in lume, impacturi grozave asupra oamenilor si in societate. Acestora li se potrivesc functiile importante, de lider si de cariere inalte si de succes.

Temperamentul scorpionilor: Acestia sunt extrem de ambitiosi, perseverenti si determinati, lucruri ce se observa prin atitudinea puternica pe care o au. Un scorpion nu se lasa niciodata batut pana nu isi atinge scopul. Cheia succesului lor se bazeaza pe faptul ca sunt foarte flexibili. Sunt niste competitori foarte buni si stiu cum sa isi sustina argumentele foarte bine. De asemenea, au o fire foarte manipulativa.

Cum este sa ai partenera o femeie scorpion: Femeia scorpion este foarte emotionala si solicitanta. Este o femeie fascinanta, puternica si destul de greu de cucerit. In acelasi timp, aceasta este foarte pasionala, loiala si demna de o iubire vesnica, daca reusesti sa ii indeplinesti toate dorintele. Barbatul care vrea sa o cucereasca va trebui sa treaca printr-o serie de “obstacole” destul de dificile la nivel psihic si trebuie sa fie mereu atent la ceea ce isi doreste femeia scorpion si daca este multumita cu rezultatul muncii pe care barbatul o depune. Dupa ce ai reusit sa o cuceresti, aceasta devine foarte posesiva, dar sa nu uitam, loiala.

Cum este sa ai partener un scorpion: Barbatul scorpion este cu totul diferit fata de ceilalti din alte zodii. El este unic si destul de dificil. Acesta este unul dintre cei mai puternici masculi din zodiac si prezinta si o forta sexuala destul de intensa. Sunt pasionali, gelosi, posesivi si le place sa aiba controlul intotdeauna. De asemenea, trebuie apreciati si laudati incontinuu, pentru ca inauntrul lor sunt foarte sensibili, dar nu o vor spune niciodata. Trebuie avut grija de ei ca de un bibelou de portelan, pentru ca altfel se vor declansa sentimente foarte puternice. Lasa-l sa conduca chiar si atunci cand stii ca nu are dreptate. Mascheaza orice impuls de repros pe care l-ai avea fata de el si vei avea mult mai multe de castigat. Ai grija, acesta mai iarta, insa foarte rar. Ce este clar: nu uita insa nimic!

Cum atragi un scorpion? In primul rand, nu trebuie sa fii o persoana falsa. Nu-i ascunde lucruri, apreciaza-l constant si nu uita ca acestia iubesc corectitudinea, respectul, loialitatea si bunatatea.

Zona erogena: spre deosebire de alte zodii, la acestia zonele genitale reprezinta zonele erogene.

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata