SagittariusCalitati: independenti

Defecte: nu sunt foarte emotionali


Sagetatorii si independenta

Independenta este principiul de baza la sagetatori, acestia fiind si niste aventurieri desavarsiti, mereu dornici de adrenalina si de schimbare. Sagetatorul se incadreaza in semnul filozofului si al exploratorului, vor merge pe un drum indiferent de obstacole si nu se vor opri pana cand acesta nu se termina. Libertatea este importanta pentru aceasta zodie si tocmai de aceea se intampla de multe ori sa ia decizii luate spontan, bazate pe cantitatea de libertate care este data de alegerea facuta, iar ca si rezultat cateodata o oportunitate foarte buna poate fi refuzata, insa pana la urma este alegerea lor si aceea este cea mai potrivita pentru ei.

Sagetatorii si prietenia:

Acestia pot fi prieteni foarte buni, pentru ca sunt niste persoane foarte incurajatoare, pozitive si au un suflet foarte bun si empatic. De asemenea, vor face orice pentru ca prietenii lor sa fie fericiti. Sagetatorii nu asteapta recompense, sunt foarte altruisti.

Nu le plac jocurile psihologice, nu ascund nimic, nu mint, apreciaza onestitatea si adevarul.

Sagetatorii si afacerile:

Acestia sunt niste entertaineri innascuti si foarte buni comunicatori. Ar putea sa fie foarte buni comedianti, scriitori, filozofi sau chiar actori. In principiu, acestia ar fi buni cam la orice unde nu necesita o promisiune sau un angajament de lunga durata. Le place sa faca o atmosfera placuta in spatiul in care lucreaza.

Temperamentul sagetatorului:

Acestia nu sunt niste persoane emotionale, de fapt pot sa fie detasati din punctul acesta de vedere, insa se irita destul de tare atunci cand sunt plictisiti. Sunt optimisti si pozitivi.

Cum este sa ai partenera o femeie sagetator:

Are o atitudine grozava si mereu e dornica de aventura. Ar trebui ca barbatul de langa ea sa aiba multa energie si creativitate. Ii place neconventionalul si schimbarile si trebuie sa o tii mereu ocupata si sa ii indeplinesti toate poftele, dar sa nu uiti sa o surprinzi.

Este de retinut faptul ca aceasta simte nevoie sa fie lasata si libera din cand in cand, pentru a-si putea explora individualitatea si propria personalitate.

Cum este sa ai partener un sagetator?

Ii plac provocarile, nu este o fire foarte romantica, dar asta nu inseamna ca nu poate sa reprezinte partenerul ideal.  Este perfect pentru o relatie plina de aventura. In general este ca femeia sagetator.

Cum atragi sagetatorii:

Vorbeste cu ei, pune-le intrebari despre propria lor persoana, arata-te interesat de tot ceea ce reprezinta. Pastreaza o anumita distanta emotional.

Zone erogene: Coapsele

 

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata