CancerCalitati: loiali, grijulii, adaptabili

Defecte: mult prea sensibili, capriciosi, posesivi

Independenta racului:

Racul este semnul zodiacal plin de contradictii cand vine vorba despre independenta, pot sa fie sau nu dependenti de altcineva. Pe de o parte, au perseverenta si motivatie pentru a realiza tot ce trebuie facut, netrebuind sa depinda de altcineva, iar pe de alta parte, depind de oameni din punct de vedere emotional si pentru incurajare.

Au nevoie de atentie si o si cer, la fel cum au nevoie de suport emotional si confort din partea oamenilor; atunci racii sunt cei mai fericiti.

Racul si prietenia:

Este un prieten extrem de loial pentru cei care il apreciaza si sunt alaturi de el. Unul dintre cele mai grozave lucuri despre raci este abilitatea de a-i face pe altii sa se simta bine in legatura cu persoana lor si sa se simta iubiti. Asta este datorita faptului ca racii prefera sa intreprinda actiuni “de bine” pentru altii, inainte sa o faca pentru ei insisi. Daca ai prieten un rac, acesta iti va fi loial si alaturi pentru o viata intreaga.

Racul si afacerile:

Odata ce isi rezolva problemele emotionale, timiditatea si instabilitatea, un caracter foarte puternic reiese dinauntrul racului si nu prea exista nimic ce le poate sta in cale. Au o perseverenta incredibila pe care o folosesc intens pentru a-si realiza toate scopurile. Sunt oameni excelenti in afaceri si foarte buni investitori, datorita intuitiei si abilitatii psihice, la fel cum putem vorbi si despre partea creativa a mintii; acestia sunt capabili sa prezica tendinte din viitor. Atrag prosperitatea foarte bine si stiu unde si in ce sa o investeasca.

Temperamentul racului:

Racii sunt niste persoane foarte complexe, fragili, imprevizibili si temperamentali. De asemenea, au o nevoie constanta de suport emotional si incurajare, mai mult decat alte semne zodiacale. Au nevoie de asemenea sa fie nevoie de ei.

Cum este sa ai o partenera in zodia rac:

Femeia rac este foarte senzuala, plina de emotii. Nu te astepta de la ea sa se deschida imediat si sa sara rapid intr-o relatie. E nevoie sa ai rabdare cu ea, sa fii grijuliu si sa nu incerci sa ii arati ca esti liderul. Ii place sa flirteze si sa isi scoata in evidenta factorii feminini.

Cum este sa ai partener un barbat in zodia rac:

Acesta nu este prea direct, poate fi foarte romantic, ii place sa filrteze si sa atraga atentia parteneri cu recompense si cadouri. Se indragosteste destul de usor, iar partenera lui este cea mai importanta persoana din lume.

Dupa ce ai devenit partenera unui rac, acesta poate deveni gelos si posesiv,; la capitolul acesta se intalnesc deobicei probleme in relatia cu un rac. Insa chiar si asa, o data ce un rac se indragosteste de tine, nu trebuie sa iti mai faci probleme, pentru ca va exista mereu cineva care va avea grija de tine.

Cum atragi un rac: trebuie sa fii direct, pentru ca acesta nu se arata dispus in a face asta. Arata-ti sentimentele ca sa stie exact despre ce evorba.

Cere-le sfatul, impartaseste cu ei problemele sau gandurile tale.

Zone erogene: pieptul si sanii

 

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata