LeoCalitati: increzator, ambitios, generos, loial, incurajator

Defecte: pretentios, dominant, melodramatic, incapatanat, mandru

Independenta leului: sunt foarte independenti, insa au nevoie constanta de a controla si de cineva care sa ii admire si sa ii aprecieze. Sunt capabili de a face lucruri marete si de a avea succes de unii singuri, insa sunt mult mai fericiti daca au si o audienta care sa observe tot ceea ce realizeaza. Nu le place sa fie singuri.

Leii si prietenia: este in general o persoana foarte incurajatoare, capabila sa animeze un grup intreg. O persoana de incredere si de baza in orice situatie de prietenie. Au un entuziasm care atrage lumea si o personalitate care de obicei place oricui. Leii sunt in general persoane realiste si nu se prea uita in trecut. Chiar daca acestia sunt cateodata foarte concentrati doar pe ei, mereu isi vor gasi timp sa ajute un prieten la nevoie. La lei nu prea tine supararea si sunt foarte iertatori.

Leii si cariera: afacerile sunt deobicei foarte usoare si de succes pentru majoritatea leilor, in special daca ei sunt la conducerea procesului. Leul lucreaza foarte bine in grupuri, pentru ca se intelege foarte bine cu lumea, dar succesul ii apare in special daca el este cel care conduce echipa, altfel se pot isca unele mici conflicte.

Temperamentul: le place tot ce e nou si extraordinar, nu le place rutina, plictiseala si statul degeaba. Au un temperament cu care trebuie lucrat incontinuu, le plac surprizele si aprecierile. Tanjesc dupa afectiune si nu le place deloc sa fie nefericiti, avand de multe ori reactii ciudate catre aceasta stare. Sunt foarte temperamentali si necesita destul de multa rabdare din partea altor persoane. In ciuda personalitatii foarte puternice, leii sunt destul de flexibili si asculta deobicei si iau in considerare si alte opinii decat cele ale sale.

Cum e sa ai partenera o femeie in zodia leu: Trebuie sa o adori, iar daca nu faci asta, relatia nu va functiona niciodata. Nu te uita la alte femei cand esti cu ea, pentru ca tinde sa fie foarte geloasa si doreste sa ai ochi numai pentru ea. Fii totusi pregatit sa ai si competitive. Femeile  leu atrag foarte mult barbatii, in mod intentionat sau nu, datorita personalitatii foarte interesante si iesite din comun. Este o partenera afectuoasa, te va sustine in tot ce faci, ii place aventura si este mereu foarte amuzant sa fii in preajma ei. Ii place sa domine, dar nu in totalitate. E bine sa existe un echilibru in acest sens.

Cum e sa ai un partener un barbat in zodia leu: In general barbatul leu se indragosteste foarte usor, dar nu dureaza. Asta din cauza faptului ca este un realist, iar sentimentele de iubire i se pot parea de multe ori deplasate. Barbatul leu are nevoie de o femeie cu picioarele pe pamant si foarte puternica, astfel incat sa il mentina si pe el la linia de plutire. Barbatul leu are nevoie sa fie adorat, sa i se dea dreptate si apreciat constant pentru tot ceea ce face. Chiar daca aparent este de piatra, barbatul leu este foarte sensibil si trebuie avut foarte mare grija la modul in care vorbesti sau te comporti cu acesta. Iarta usor, dar nu uita repede!

Cum atragi leii? Cheia va sta mereu in admiratie. Daca il admiri si il apreciezi, va fi al tau pentru totdeauna.

Zonele erogene la leu: spatele

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata