VirgoCalitati: analitic, atent, precis, de incredere, de ajutor

Defecte: sceptic, rece, inflexibil, agitat

Independenta fecioarei: acestea sunt extreme de independente si sunt capabile sa isi foloseasca toata inteligenta pentru a reusi sa duca la bun sfarsit ceva de unele singure. Acestea poate ca se concentreaza prea mult pe trecut, complica destul de mult lucrurile, iar toate acestea s-ar putea sa le impiedice sa mearga mai departe, iar asta doar le pune intr-o situatie de confuzie. In concluzie, fecioarele sunt capabile sa fie independente, dar asta nu inseamna ca nu au totusi nevoie de ajutorul cuiva, astfel incat sa nu mai fie atat de critice cu ele insesi.

Fecioarele si prietenia: oamenii cauta in general prieteni in zodiac fecioara, pentru ca acestia sunt foarte cu capul pe umeri si rezolva problemele intr-un mod logic. Sunt foarte de incredere, loiali si mereu determinati. Unii oameni ar putea sa priveasca fecioarele ca fiind reci sau detasate emotional, deoarece traiesc in mintea lor si este greu sa ajungi pana in sufletul acestora.O persoana care stie foarte bine sa o citeasca pe alta, isi va da seama cand o fecioara nu este bine, dar daca o vei confrunta, exista mari posibilitati ca sa dea inapoi si sa nu recunoasca nimic. Cel mai bine este sa pastrezi o distant emotionala intre tine si prietenul sau prietena ta fecioara. Trebuie sa ai rabdare cu fecioarele si sa iti dai seama ca recomandarile si sfaturile pe care ti le da incontinuu sunt doar pentru a-ti face viata mai buna.

Fecioarele si afacerile: fecioarele sunt foarte inteligente, au o memorie grozava si un spirit analitic foarte ridicat. Asta ar face fecioarele sa se descurce foarte bine intr-o meserie de investigator de exemplu. De asemenea, fecioarele au abilitatea de a vedea toate emotiile unui om, de a-l citi pana la ultima idee si de a detecta orice ar fi in neregula; de aceea ar putea fi niste politisti sau detectivi de exceptie. Fecioarele sunt foarte bune in a rezolva problemele, impartind orice situatie intr-o multime de sectoare, punandu-le cap la cap pe toate, iar deobicei au rezultate fantastice. Au mentalitati rationale si abilitatea de a face oamenii sa se impace. Orice pozitie sau job care cere vreuna dintre calitatile de mai sus (ceea ce inseamna o lista lunga) este locul de munca perfect pentru o fecioara.

Temperamentul fecioarei: perceptia este una realista, mai mult decat la alte zodii. In ceea ce cred este ceea ce va fi, astfel incat daca au o idee negativa asupra vietii, la fel vor decurge si lucrurile din viata lor si invers. Mintea unei fecioare este incredibil de puternica si poate manipula intreaga viata. Fecioarele simt nevoia sa fie constiente mereu de sentimentele lor, insa nu si in fata altor persoane. De multe ori se simt rau, dar ascund acest lucru (la fel se poate intampla si daca se simt bine). Fecioarele au de multe ori un temperament neasteptat si imprevizibil.

Cum e sa ai partenera o femeie in zodiac fecioara? Femeia fecioara este cu capul pe umeri si poate parea o persoana rece, insa inauntrul ei se afla o femeie adevarata, puternica si pasionala, cu o capacitate grozava pentru iubire devotata. Aceasta va parea greu de atins pentru ca ii este frica sa isi expuna vulnerabilitatile emotionale si sa fie ranita. Trebuie sa ai rabdare pentru a cuceri-o, dar odata ce ai reusit si este indragostita, este pentru termen lung. Aceasta este devotata, loiala si adora sa te faca fericit.

Cum e sa ai partener un barbat in zodiac fecioara? Barbatul fecioara are un respect imens pentru femei si o va trata ca de la egal la egal. Cu barbatul fecioara trebuie sa ai multa rabdare si sa fii foarte intelegatoare. Nu este persoana care se apropie foarte usor, deci nu incerca sa intri in psihicul lui, pentru ca mai mult se va simti amenintat. Poate nu este cel mai romantic, dar cu siguranta va fi langa tine atunci cand vei avea nevoie. Pentru femeia care vrea o relatie stabila, solida si cu un drum foarte vizibil catre viitor, atunci barbatul fecioara este foarte potrivit.

Cum atragi fecioarele? Impresioneaza-le prin fapte si detalii: concluzii la conversatii, subiecte specifice

Zonele erogene la fecioare: zona stomacului

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata