CapricornCalitati: responsabili, rabdatori, ambitiosi, loiali

Defecte: inhibati, fara imaginatie, dominanti, nu au incredere

Independenta capricornului:

Acestia sunt foarte independent pentru ca isi cunosc capabilitatile, iar prin urmare au incredere foarte rar in alte persoane pentru a-si finaliza anumite proiecte. Le place sa faca totul singuri.

Capricornii si prietenia:

Capricornul este un prieten foarte puternic, acesta iti va fi mereu alaturi si pregatit sa te ajute, sunt foarte empatici, grijulii si adevarati prieteni la nevoie.

Capricornul poate sa readuca pe oricine cu picioarele pe pamant, este o persoana si un prieten profund, mereu intrigati si parca sunt mereu preocupati de cate ceva.

Capricornii si afacerile:

Capricornilor le place sa fie cat mai sus pe scara ierarhica in corporatii si diferite organizatii conduse de un lider; au un simt excelent al timpului si pot sa il managerieze foarte bine. Sunt de asemenea si foarte buni organizatori.

Capricornii sunt creativi, insa nu intr-un mod spontan; aici vorbim despre cum isi aloca timpul pentru a-si duce la bun sfarsit un plan.

Capricornii ar putea sa fie foarte buni investitori.

Temperamentul capricornului:

Acestia ar putea sa para melancolici si seriosi, pentru ca traiesc intr-o disciplina personala si responsabilitate. Acestia evalueaza orice si nu se aventureaza in proiecte inainte sa puna in balanta avantajele si dezavantajele.

Au o minte organizatorica si foarte bine structurata.

Cum este sa ai partenera o femeie capricorn:

In adancul ei, este o femeie romantica si iubitoare, insa este nevoie de barbatul potrivit pentru a o face sa se exteriorizeze in acest sens.

In exterior, aceasta poata sa para de parca nu i-ar pasa foarte mult de aspectul amoros. Femeia capricorn este perfecte pentru barbatul caruia ii plac provocarile. Acestuia ii va lua insa ceva timp ca sa o faca sa se apropie si are nevoie de foarte multa rabdare, la fel cum ofera si ea.

Dupa ce ai reusit sa o cuceresti, aceasta iti va oferi o relatie frumoasa si de lunga durata.

Cum este sa ai partener un barbat capricorn:

Barbatul Capricorn este foarte pasional, insa nu si emotional. Trebuie sa ii arati incontinuu admiratie; este un om loial, poate chiar cel mai loial dintre toate zodiile.

In adancul personalitatii lui este un barbat romantic si sensibil, insa iti va fi foarte greu sa ii scoti la iveala aceste sentimente.

Cum atragi capricornii:

Fa-i sa rada, vorbeste cu ei despre orice, dar mai putin despre emotii; intra in conversatii cu subiecte serioase, intelectuale.

Zone erogene:

Picioarele si genunchii

 

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata