ariesCalitati: independenti, generosi, optimisti, entuziasti, curajosi

Defecte: impulsivi, nu au rabdare,irascibil, egocentrist

Independenta berbecului:

Sunt niste persoane foarte independente si de multe ori conduc in relatiile pe care le intreprind. Au o personalitate magnetica si aduce mereu entuziasmul in vietile altora.

Berbecul si prietenia:

Sunt niste prieteni foarte buni, mereu au grija de persoanele din viata lor, sunt generosi cu acestia si ii protejeaza. De asemenea, au o latura puerila destul de intensa, raspunzand cateodata cu o atitudine mai agresiva si sunt foarte temperamentali.

Berbecii si afacerile:

Berbecii sunt activisti. Daca intervine o idee pe calea lor, au tendinta de a explora-o imediat. Sunt mai mult decat disponibili pentru a-si asuma riscuri pentru a-si atinge visele si scopurile.

Temperamentul berbecilor

Cheia temperamentului la berbeci este independenta. Nu le place sa li se spuna ce sa faca si sunt destul de sensibili la critici. Sunt foarte preocupati de propria lor persoana si de multe ori sunt foarte rasfatati si mandri. Nu se pricep sa minta.

Cum este sa ai partenera o femeie in zodiac berbec:

Are o personalitate extrem de puternica, ii place sa domine si sa fie cea care conduce orice plan care se desfasoara in cadrul relatiei. Cel mai mult ii place partea de inceput din relatia de cuplu, unde intervin fluturii in stomac si intalnirile pline de emotii. Este pasionala, loiala si asteapta la fel si din partea partenerului.

Cum este sa ai partener un barbat berbec:

Are un spirit plin de aventura si ii place sa incerce mereu experiente noi (la fel se intampla si cu relatiile). Daca esti o femeie careia ii place sa aiba langa ea un barbat dominant, atunci aceasta zodie este potrivita pentru tine.

Ii plac provocarile si relatiile active.

Cum atragi berbecii:

Berbecii tanjesc dupa admiratie, apreciere, laude si complimente. Trebuie sa stie ca ei sunt in control si parerea lor conteaza foarte mult. Cere-le mereu sfatul, fa-i sa se simta importanti.

Zone erogene: capul

Citeste si despre

Horoscop. Zodia Berbec

Horoscop. Zodia Taur

Horoscop. Zodia Gemeni

Horoscop. Zodia Rac

Horoscop. Zodia Leu

Horoscop. Zodia Fecioara

Horoscop. Zodia Balanta

Horoscop. Zodia Scorpion

Horoscop. Zodia Sagetator

Horoscop. Zodia Capricorn

Horoscop. Zodia Varsator

Horoscop. Zodia Pesti

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata