Helen Mirren este cel mai nou ambasador L’Oreal Paris. Desi nu se incadreaza in tiparele frumusetii clasice, actrita este apreciata constant pentru eleganta sa si pentru look-ul fresh pe care-l afiseaza.

Helen Mirren este la prima sa colaborare cu un brand de cosmetice si spera ca prin gestul sau sa inspire femeile sa aiba incredere in frumusetea lor naturala, informeaza Daily Mail. Tocmai de aceea, pentru advertorialele L’Oreal Paris, Mirren a insistat sa nu-i fie retusate fotografiile.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Actrita a marturist ca, in ciuda aparentelor, nu are un ritual de ingrijire zilnica si ca prefera sa incerce produse noi ori de cate ori are ocazia, deseori cumparandu-le de la reduceri. Mai mult, Mirren a marturist ca se machiaza in fiecare zi, fiind constienta de faptul ca odata ce inaintezi in varsta trebuie sa aplici cat mai putin make-up.

Alte secrete pentru mentinerea unui aspect placut cat mai mult timp sunt legate de obsesia pentru diete, pe care Helen Mirren nu o agreeaza, ea dezvaluind ca adora burgerii de vita. “Sa imbatranesti este o aventura. Ma simt mult mai impacata cu mine, acum, la aproape 70 de ani. Si sunt mult mai fericita decat atunci cand eram o paranoica deprimata de 20 si ceva de ani. ”
Una din dezvaluirile interesante facute de vedeta britanica a fost aceea ca se tunde singura.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata