In  ultimii ani Gwen Stefani s-a axat foarte mult pe viata de familie si a decis sa acorde mai multa atentie casei de moda L.A.M.B. si sa lase muzica pe un plan secundar. Dar se pare ca aceasta toamna aduce vesti bune in ceea ce priveste cariera cantaretei. Aceasta a decis sa revina in lumina reflectoarelor cu doua noi albume la care lucreaza acum de zor.

De asemenea, Gwen Stefani a intrat si pe micile ecrane fiind membru al juriului The Voice. Artista a declarat pentru MTV ca s-a gandit mult la cariera sa muzicala si ca s-a intors in studio pentru a lucra la piese noi, de data aceasta pe cont propriu ceea ce nu s-a mai intamplat din anul 2006. Totusi, desi isi doreste sa reiasa la rampa cu un album solo, a marturisit ca in paralel lucreaza si cu colegii de la No Doubt pentru un alt album. Ultima colaborare intre Stefani si No Doubt a avut loc in 2012 cand au lansat LP-ul Push and Shove, primul album lansat de formatie in peste zece ani.

“Ma gandesc la ambele in acest moment. Le pot face pe amandoua. Este o perioada minunata. Mi s-au oferit atat de multe sanse. Merg in studio cu Pharell, urmeaza sa mai compun si sa vad ce imi mai pregateste soarta. Am inregistrat deja cateva piese.”

Pharell se declara foarte incantat de aceasta colaborare cu Gwen Stefani: “Nu iti vine sa crezi ca nu isi arata varsta si ca are trei copiii, dar asta este partea cea mai cool. Ca are varsta pe care o are si chiar are trei copiii si este senzationala. E la un alt nivel. Gwen este la un nivel cu adevarat special,” a declarat vedeta.

Gwen Stefani
Gwen Stefani

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata