Anthony Hopkins si Ian McKellen, doua icon-uri ale industriei cinematografice britanice, vor fi protagonistii unui film, pentru care filmarile incep in 2015. Lungmetrajul va fi o colaborare a postului Starz ( producatorii seriei “Spartacus”) cu grupul BBC.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Filmul se va numi “The Dresser” si va fi o adaptare a unei piese de teatru scrisa de Ronald Harwood despre cel de-al doilea Razboi Mondial. Ronald Harwood a lucrat in staff-ul personal al actorului Donald Wolfit. Se pare ca rolul lui Wolfit va fi interpretat de Hopkins, iar McKellen va juca rolul valetului acestuia.

Ian McKellen (75 de ani), tocmai i-a spus adio personajului Gandalf, care a aparut pentru ultima data in ultima parte a trilogiei “Hobbitul – The Battle of The Five Armies”. In interviurile sale, McKellen a recunoscut ca ii va lipsi foarte mult echipa si personajul creat in urma cu 14 ani, ba chiar si-a amintit cu amuzament de faptul ca oamenii au pus la indoiala capacitatea unui actor gay de a interpreta un rol plin de curaj, citeaza Imagine Games Network.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Actorul englez a dat viata unor personaje cult – Gandalf si Magneto, “o adevarata binecuvantare pentru un actor in varsta”, a admis McKellen. Insa momentele amuzante nu l-au ocolit pe actor, care a povestit ca multi fani nu fac legatura dintre el si cei doi eroi: “Multi fani X-Men nici nu stiu ca eu l-am jucat pe Gandalf. Mi s-a parut extraordinar!”.

Sursa: Mediafax.ro

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata