Gama de geluri de dus Elmiplant Senses Touch diversifica ritualul de rasfat cu o noua experinta: Aqua Breeze. Inspirate de calatoriile exotice si aromele revigorante ale plajelor indepartate, aceste noi produse vor aduce aproape de tine o doza de energie fresh si seducatoare.

Aqua Breeze este atingerea fina a spumei hidratante ce iti trezeste simturile si te transpune intr-o atmosfera de vacanta. Gelul de dus Aqua Breeze are la baza puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietatile tonifiante. In plus, cocktailul de vitamine, proteine si minerale marine pe care il contine acest produs te va gratula cu efecte hidratante si hranitoare. Algele marine sunt un supliment de energie şsi vitalitate, iar aroma proaspata a gelului de dus are o actiune reconfortanta, pentru o stare de bine care se mentine intreaga zi.

Elmiplant Shower Gels Family JPG RGB

Noul gel de dus este îmbogatit cu Nutri Moist, un complex avansat de hidratare ce combina puritatea ingredientelor naturale cu puterea ştiintei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, in timp ce pastrează aspectul catifelat si sănăstos al acesteia.

Gama Senses Touch cuprinde urmatoarele variante de arome : Passion Mood – cu floarea pasiunii si ulei esential de ylang ylang, Freshen Up – cu acai berry si mango si Calming Spa – cu frangipani si ulei de argan.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata