Conceput de o echipa de antrenori din Munchen (Andrej Matijczak, Joshua Cornelius si Mehmet Yilma), Freeletics este un program de fitness bazat pe exercitii care folosesc doar greutatea corpului, conform principiilor antrenamentului functional – sesiuni scurte si intense, fara pauza.
Secretul acestui program consta in mentinerea unui ritm accelerat de executie a seturilor de exercitii si in monitorizarea permanenta a corectitudinii miscarilor. Durata unui antrenament nu depaseste 30 de minute. Imbunanatirea modului de realizare a exercitiilor le creste acestora efectul, iar rezultatele vor aparea mai repede.

Sursa: pinterest.com
Sursa: pinterest.com

Practic, tot ce trebuie sa faci, este sa te inscrii pe platforma www.freeletics.com, avand optiunea de a urma antrenamentul free sau de a plati un program conceput de un antrenor si un nutritionist, conceput special pentru nevoile tale. Antrenamentul free are mai multe etape, care se desfasoara pe durata a cateva saptamani. Antrenamentele sunt de mai multe feluri, pentru zone diferite ale corpului, iar denumirile lor poarta numele zeitatilor din Olimp – Ares, Afrodita, Hera, Atlas etc.

Sursa: pinterest.com
Sursa: pinterest.com

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata