Daca pana in prezent varsta era principalul vinovat pentru scaderea apetitului sexual, frecventa raporturilor fiind estimata la 6 pe saptamana pentru persoanele intre 18 si 33 de ani si din ce in ce mai redusa dupa varsta de 34 de ani, iata ca noile studii arata ca nu anii sunt responsabili pentru o viata sexuala satisfacatoare.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Astfel, specialistul Thomas Glynn, da ca factori care influenteaza activitatea sexuala constitutia biologica a fiecaruia, mediul, cultura, factori sociali, estetici si varsta, cu sublinierea ca ultima nu este relevanta per se, scrie realitatea.net.

Esentiale sunt odihna, alimentatia si foarte important, atractia pentru partener. Potrivit lui Glynn, actul sexual se poate repeta la un anumit interval de timp (de la cateva minute la cateva ore) in functie de potenta barbatului si calitatile partenerei. Sexul trebuie sa ofere cuplului un echilibru hormonal si emotional, ajutand la consolidarea relatiei dintre partener.

Frecventa raporturilor intime depinde in mare masura si de constitutia sexuala a fiecarui om si de importanta pe care o da sexului in viata sa.

Tags : sexvarsta

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata