Fotografia culinara la rang de arta

Fotografia culinara la rang de arta

Artista Tatiana Shkondina, originara din Moscova, s-a specializat in fotografie si food styling. Ultimul sau proiect recreeaza cu ajutorul alimentelor lucrari celebre din pictura universala.

“Ador mancarea. Aromele, prospetimea, modul in care se aranjeaza. Din pacate, dupa ce le-am fotografiat, a trebuit sa aruncam produsele, deoarece am folosit numai alimente proaspete. Cumva, acest fapt se potriveste cu ideea mea despre frumusete – aceasta exista doar pentru un moment si nu trebuie sa dureze pentru totdeauna pentru a fi memorabila”.

Astfel, in continuare veti putea vedea cum arata ceasurile lui Dali recreate din foi de clatite, careul lui Malevici facut din caviar sau Muntele Fuji al lui Hokusai compus din orez, somon si ceai verde.

MAGRITTE
Fiul Omului (1964)
Lucrare din vinete, ardei iuti, mere, branza, sare de mare.

11

Prev1 of 11Next

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu