Toamna debuteaza cu evenimente dedicate modei si tendintelor. Unul dintre ele va avea loc marti, 29 septembrie, cand artistul si designerul Florin Dobre isi va prezenta noua colectie de pantofi incepand cu ora 19:00, Calea Mosilor nr. 62-68 (in incinta Anexei MNAC).

In 2010, prima colectie de pantofi lansata de designer a fost adresata tinerilor cu un stil nonconformist. 5 ani mai tarziu, Florin Dobre lanseaza o colectie noua, intr-un veritabil stil clasic.

12030885_10153154470027338_1820850559_n

Inspirandu-se din liniile clasicilor pantofari, aceasta linie se adreseaza numeroaselor tinute de ocazie pornind de la smoking tuxedo (black tie) pana la cele mai elegante si sofisticate tinute de cocktail. Desigur, acest stil a fost adaptat la caracterul ludic al designerului. Modelele clasice vor avea astfel parte de reinterpretari realizate cu materiale deosebite si combinatii surprinzatoare.

Iar cum eleganta si durabilitatea pantofului constau in materialele folosite, Florin Dobre  propune pantofi din piele naturala, piele de caprioara, piele de ponei, velur sau catifea. Modelele au toc mic, iar imprimeurile isi gasesc sursa de inspiratie in stilul brogue.

Paleta cromatica este diversa, tonurile principale fiind cele de bordo, lila si negru. Aceste modele pot fi usor combinate cu costume clasice, black suit, si nu numai, creand de fiecare data constraste interesante.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata