Bucurestiul gazduieste zilele acestea un eveniment deosebit, adresat tuturor iubitorilor cafelei – COFFEE LOVERS EVENT 2015 – a patra editie a Salonului International al Cafelei.

Acesta este singurul eveniment de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.

max_nra23_162_475

Astfel, impatimitii cafelei vor putea degusta diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza si in cadrul COFFEE LOVERS Campionatul National de Barista, competitiile organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista de la Gothenburg Suedia in perioada 16-18 Iunie 2015 (Brewers Cup, Latte Art, Coffee in Good Spirits, Roasting Championship, Cup Tasters Championship).

Intrarea este libera, iar programul zilnic este 10-18.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata