Din agenda voastra de weekend nu trebuie sa lipseasca o intalnire gurmanda – acea cu burgerii facuti de cele mai in voga locaruri din Bucuresti. Incepand de azi, 22 mai si pana duminica, 24 mai,  are loc in zona Verde Stop de pe Barbu Vacarescu prima editie a Burger Fest – festivalul care isi propune sa gaseasca cel mai bun burger din Capitala.

11230852_623623131106170_4741240572874261846_n

Organizatorii spun ca sunt in cautarea celor mai buni burgeri home-made. Carne facuta cu grija, pusa pe gratar cu atentie si apoi rasfatata de ingrediente proaspete, toate pregatite de la zero pana la un rezultat delicios: un burger natural, fresh si accesorizat dupa pofte.

Pe langa aceasta, publicul se va putea bucura si de muzica celor de la GOLAN, NIȘTE BAIEȚI si R.O.A., iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianta, pe tot parcursul festivalului.

BurgerFest va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER in cadrul unei competitii pentru profesionisti in care se vor duela toate restaurantele participante impreuna cu bucatarii lor.

O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Accesul la BurgerFest se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment. Biletele si abonamentele pe trei zile se pot cumpara in avans, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro sau in zilele festivalului de la intrarea in locatie.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata