Ingrijirea parului

Feng Shui pentru parul tau, noul trend mondial

Una dintre coafurile realizate de catre hair stylist-ul vedetelor din Statele Unite ale Americii, Billy Yamaguchi. Sursa Foto: Cosmopolitan

Un nou trend care face referire la podoaba noastra capilara este Feng Shui-ul pentru par, care este u  nou concept aparut pe piata de coafuri excentrice, care face ravagii in randul doamnelor de pe intreg mapamondul.

Hair stylist-ul celebritatilor din Statele Unite ale Americii, Billy Yamaguchi, a introdus conceptul de Feng Shui in materie de coafuri, concept care a prins foarte bine in randul unor vedete precum: Jennifer Aniston, Charlize Theron sau Lady Gaga.

Una dintre coafurile realizate de catre hair stylist-ul vedetelor din Statele Unite ale Americii, Billy Yamaguchi. Sursa Foto: Cosmopolitan
Una dintre coafurile realizate de catre hair stylist-ul vedetelor din Statele Unite ale Americii, Billy Yamaguchi.
Sursa Foto: Cosmopolitan

Conform filozofilor din China antica, feng shui merge pe canalizarea celor 5 tipuri de energie, care sunt focul, pamantul, metalul, apa si lemnul. Yamaguchi pretinde ca el poate identifica energia emanata de o persoana si astfel sa ii aleaga o culoare pentru par si o forma pe care sa o dea intregii coafuri.

“Cand arati bine, te simti bine si te comporti diferit”, a declarat Yamaguchi pentru Cosmopolitan, iar acest lucru reiese din modul in care toate clientele sale se comporta dupa ce es din salon celebrului hair stylist.

Coafurile realizate in stil Feng Shui au in vedere cele mai mici detalii si nimic din ceea ce se vede nu este accidental. Sursa Foto: Cosmopolitan
Coafurile realizate in stil Feng Shui au in vedere cele mai mici detalii si nimic din ceea ce se vede nu este accidental.
Sursa Foto: Cosmopolitan

Orice vizita intr-un salon din lantul lui Billy Yamaguchi incepe cu intrebari despre starea de spirit a clientului, preferintele sale in materie de filme, carti si muzica, dupa care coafezele reusesc sa stabileasca niste puncte de plecare.

Rezultatele sunt de fiecare data multumitoare, majoritatea clientelor declarand la iesirea din salon ca se simt ca noi, improspatate si pline de energie, iar acest lucru este datorat in totalitate “magiei” Feng Shui-ului pe care il stapaneste Yamaguchi.

O varianta foarte populara de coafuri pentru femeile cu parul scurt. Sursa Foto: Cosmopolitan
O varianta foarte populara de coafuri pentru femeile cu parul scurt.
Sursa Foto: Cosmopolitan

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata