Make Up

Faux & Fabulous… sau seducatoarele gene false!

Genele false sunt condimentul cheie atunci vrei sa iti transformi machiajul intr-unul ultra glam! Iata 5 tips-uri pentru un rezultat WOW!

Aplicarea genelor false reprezinta acel “fine-tuning” pe care aproape orice makeup artist il alege in finalizare machiajelor glamour. De ce? Pentru ca efectul lor este inimitabil: ochii par mai mari, privirea capata intensitate si mister.

Pentru a le aplica in mod corect astfel incat sa para cat mai naturale, ai nevoie de exercitiu si rabdare. Stim cu totii deja: “practice makes perfect”. Iata 5 reguli de care trebuie sa tii cont in aplicarea genelor false, asa cum ne sunt ilustrate de catre unul dintre cei mai apreciati MU artisti din Statele Unite – Scott Barnes:

1) Genele false merg mana in mana cu o rochie de gala, un trench sau pur si simplu o rochie deosebita.

In oricare dintre situatii insa, asigura-te ca formatul ales este cat mai natural. Evita deci genele false prea lungi si prea dese, de un negru prea intens, precum si pe cele cu un finish ultra lucios, care nu fac decat sa atraga atentia asupra elementului “faux”, cand tu vrei sa fii de fapt ultra “fabulous”!

Prev1 of 5Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata